Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Συμβουλές μετά τον σάλο με το κρέας και τον καρκίνο - Πόσο πρέπει να τρώτε

Με μέτρο και σε μικρές δόσεις συνιστούν οι ειδικοί να καταναλώνουν οι άνθρωποι κόκκινο κρέας (μοσχάρι, χοιρινό, αρνί) και αλλαντικά, μετά την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που προειδοποιεί ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι "πιθανώς καρκινογόνα".

from NewsIT http://ift.tt/1N31Rhp
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου